Üyelik Girişi

ALO FETVA 190
Kutlu Doğum 2014
Ayet

Allah Teâlâ Kuran-ı Kerim'de Şöyle Buyuruyor:
Her ümmet için, Allah’ın kendilerine rızık olarak verdiği hayvanlar üzerine ismini ansınlar diye kurban kesmeyi meşru kıldık… İşte sizin ilahınız bir tek ilahtır. Şu halde yalnız O’na teslim olun. Alçak gönüllüleri müjdele!”

(Hac, 22/34)

Takvim
Anlık
Yarın
8° -3°
Bimer

Bu hafta okunacak yeni hutbe sitemize eklenmiştir..

Değerli Görevlilerimizin Dikkatine:

Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu” çerçevesinde yeni hutbe hazırlanmıştır. Hazırlanan yeni hutbe, 13.11.2009 tarihinde bütün camilerimizde okunacaktır. Daha önce yayınladığımız "Kurban İbadeti" adlı hutbe sitemizden kaldırılmış yerine okunacak olan "Vekalet Yoluyla Kurban" hutbesi eklenmiştir. Söz konusu hutbeyi hutbeler bölümünden yada direk buradan indirebilirsiniz.

Aksaray İl Müftülüğü

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   6229 kez okundu

Hutbeler
 HUTBELER 2013