Ayet
Allah Teâlâ Kuran-ı Kerim'de şöyle buyuruyor:

“K
itaptan sana vahyedilenleri oku, namazı özenle kıl. Kuşkusuz namaz hayâsızlıktan ve kötülükten men eder..”

(Ankebût, 29/45)
Hadis
Resulullah (s.a.v) bir hadisi şerifinde şöyle buyurdu:

“Mü'min (kolayca) kaynaşılan kişidir.(insanlarla) kaynaşamayan ve kendisiyle kaynaşılmayan kimsede hayır yoktur.”

(Ahmed b. Hanbel, Müsned,2,400)

Bu hafta okunacak yeni hutbe sitemize eklenmiştir..

Değerli Görevlilerimizin Dikkatine:

Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile “Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu” çerçevesinde yeni hutbe hazırlanmıştır. Hazırlanan yeni hutbe, 13.11.2009 tarihinde bütün camilerimizde okunacaktır. Daha önce yayınladığımız "Kurban İbadeti" adlı hutbe sitemizden kaldırılmış yerine okunacak olan "Vekalet Yoluyla Kurban" hutbesi eklenmiştir. Söz konusu hutbeyi hutbeler bölümünden yada direk buradan indirebilirsiniz.

Aksaray İl Müftülüğü

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   10238 kez okundu

Aksaray Namaz Vakti
Anlık